A TANÍTÁST AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS LEGSZEBB MÓDJÁNAK TEKINTEM

1984 óta tanítok rendszeresen különböző művészeti iskolákban, szakkörökben, de már korábbi nyári táborokban szerettem bele a tanításba. Ma már tudom, hogy ez a fő hívatásom, legfontosabb alkotóterületem.

Tanítottam a budafoki Nádasdi Művészeti Iskolában és Százhalombattán kialakítottam a Művészeti Iskola képzőművészeti tagozatát. Dolgoztam a GYÍK Műhelyben és pár budapesti kollégiumban is. Nyári táborokban 1981-től rendszeresen tanítok, a SZIKE (Százhalombattai Ifjúsági Közművelődési Egyesület) felnőtt táborait 1990 óta szervezem és vezetem. Balatonalmádiban éveken keresztül a százhalombattai művészeti iskolás zenész és képzőművész gyerekekkel „összművészeti „ táborokat csináltunk.

Jelenleg növendékeim a százhalombattai Látás Iskolájában kezdenek, s mikor középiskolás korúak lesznek a SZIKE Nyitott Műhelyben folytatják tanulmányikat, még azok is, akik valamelyik művészeti iskolába felvételt nyertek. A művésszé érett felnőtt tanítványok – többen felsőbb iskolákat is végeztek – alkotják a SZAK Stúdiót (Százhalombattai Alkotók Köre).

2014 óta tanítok szellemi fogyatékkal élőket a százhalombattai Sérültekért Alapítványnál.

 

VÁLOGATÁS A TANÍTVÁNYOK MUNKÁIBÓL

(bővülő tartalom)